Chapeau Woonkringen

Over Chapeau Woonkring Heusden

Chapeau Woonkring Heusden heeft met woningcorporatie Woonveste in Drunen overeenstemming bereikt over de huur van 18 nieuw te bouwen woningen aan de Nassaulaan in Vlijmen. De vleugel van 18 woningen maakt deel uit van een nieuwbouwcomplex van in totaal 54 woningen op het voormalige kerkterrein op de hoek van der Nasssaulaan en de De Hoogstraat, nabij het Burgemeester Van Houtplein.

Van deze 18 woningen wordt er één bestemd als gemeenschappelijke ruimte en 17 voor individuele bewoning door mensen met psychische problematiek, die in aanmerking komen voor een Wmo-beschikking 'Beschermd wonen'. Kandidaten kunnen zich aanmelden voor de wachtlijst van Chapeau Woonkringen.

Op 11 februari 2019 heeft er een informatiebijeenkomst plaats gevonden voor potentiële bewoners en hun netwerk. De presentatie die gehouden is kunt u hier hier hierhierhier bekijken.hier

Met de tekeningen hieronder wordt een indruk gegeven van het aanzicht van het appartementengebouw. Daar is ook een woningplattegrond weergegeven. De plattegrond kun je ook downloaden met deze link. Er is ook een schema met huisnummers.

Nassaulaan hoek De Hooghstraat

 

18 woningen Nassaulaan

 

170519 plattegrond standaard woning Chapeau Heusden