Chapeau Woonkringen

Doorbraak voor CWHaarlemmermeer

Nu, zomer 2018, is een intentieovereenkomst in voorbereiding tussen wooncorporatie Eigen Haard en het bestuur van Chapeau Woonkring Haarlemmermeer voor de realisatie van een gebouw met 22 appartementen op het landgoed Wickevoort van het idyllische dijkdorp Cruquius in de gemeente Haarlemmermeer. Voor dit gebied is het nieuwe bestemmingsplan door de gemeente Haarlemmermeer goedgekeurd. Als het een beetje meezit, zal eind 2018 de eerste paal de grond in gaan. Naar wij hopen wordt dan eind 2019 of begin 2020 het appartementencomplex opgeleverd, waar de Chapeau Woonkring Haarlemmermeer wordt gevestigd.

Uiteraard is het bestuur bijzonder verheugd met deze ontwikkeling wat betekent dat er een nieuwe fase aanbreekt voor dit prachtige ouderinitiatief in samenwerking met Eigen Haard en als onderdeel van Chapeau Woonkringen! Later dit jaar zullen er meer concrete nieuwsfeiten volgen.

Overleg bij Eigen Haard

Op de foto van links naar rechts: Yvonne van Veen (EH), Imke Veltmeijer (EH), Willem Haverkort (CW Haarlemmermeer) en Jos van Oyen (CW).

Woonkring Haarlemmermeer

Positie Woonkring