Chapeau Woonkringen

Nieuw bestuurslid Chapeau LingeErf - 16 september 2020

Foto Antonin de Waard

Mijn naam is Antonin de Waard (56) en op 2 apri 2020 voorgesteld als kandidaat bestuurslid van het lokale bestuur van Chapeau Woonkring LingeErf in Tiel. Geboren in Nijmegen en woonachtig in Wijchen. Eind jaren '80 opgeleid tot psychiatrisch verpleegkundige in Venray en van 1996 tot 2014 werkzaam geweeest in de regio Nijmegen als verpleegkundige in een ouderenkliniek en later als ambulant verpleegkundige en Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige. Vanaf 2014 werk ik in een aantal huisartsenpraktijken als praktijkondersteuner huisartsenzorg GGZ (POH GGZ) en als consulent in het sociaal domein.

Naast mijn betaalde werkzaamheden ben ik ook als vrijwillig bestuurslid actief bij een sportvereniging. Ik werd opmerkzaam gemaakt op Chapeau Woonkringen door een oud collega van mijzelf en voormalig bestuurslid van Chapeau Woonkring LingeErf. Haar enthousiasme werkte dermate aanstekelijk dat ik mij meer ben gaan verdiepen. Een mooi initiatief om mensen met een psychische kwetsbaarheid zelfstandig te laten wonen met begeleiding. Vanuit mijn achtergrond wil ik daar graag een positieve bijdrage aan leveren. 

Ik hoop dat wij elkaar na deze moeilijke (Corona-) periode waarin de samenleving momenteel verkeert, gauw eens kunnen ontmoeten.