Chapeau Woonkringen

Chapeau Woonkring Deventer bij bijeenkomst MIND Ypsilon Overijssel op 10 april 2019

Datum:     woensdag 10 april 2019

Tijd:          19.30 - 21.00 uur

Locatie:    Deventer, Lange Zandstraat 1, 7412 CD bij 'Vriendendienst' 

In Deventer wordt gewerkt aan een project voor huisvesting van mensen met een verhoogde gevoeligheid voor psychose. Wat zijn landelijke ontwikkelingen op dit vlak, wat gebeurt er nog meer in de provincie, wat komt er allemaal bij kijken? Waar moet je als direct- of naastbetrokkene rekening mee houden?

Op deze avond wordt dit initiatief toegelicht door Willem Seine die actief is voor de Deventer afdeling van Chapeau woonkringen https://www.chapeau-woonkringen.nl/  Er is aansluitend voldoende gelegenheid om met elkaar over bovenstaande vragen in gesprek te gaan.

Naast het informeren wil Ypsilon Overijssel met deze bijeenkomst ook ruimte bieden voor ontmoeting met lotgenoten – familieleden en naastbetrokkenen van mensen met psychosegevoeligheid. Ook als je vooral de ontmoeting belangrijk vindt ben je natuurlijk van harte welkom.

De bijeenkomst is bedoeld voor leden van Ypsilon en andere belangstellenden. Er zijn geen kosten aan verbonden. Vooraanmelding graag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Inloop vanaf 19.15 uur