Chapeau Woonkringen

Het bestuur van Chapeau Woonkring Waalwijk heeft 4 nieuwe bestuursleden: Marie Louis Diaz, Jurriejan Smits Theo Nelissen en Marc Vraets. Voor meer informatie over deze enthousiaste mensen die bouwen aan een mooie Woonkring in Waalwijk klikt u op hun naam. 

Wij heten hen van harte welkom en wensen hen veel succes!

 

Aan de Kasteellaan in Waalwijk komt een prachtig nieuwbouwcomplex waarin 18 bewoners van Chapeau Waalwijk een mooie woonplek zullen gaan huren. Meer informatie is terug te vinden in de nieuwsbrief van Casade die hier terug te lezen is. 

Op vrijdag 4 december 2020 is bij notaris Erik van Egeraat in Uden de oprichtingsakte gepasseerd van Stichting Chapeau Woonkring Waalwijk. Op de foto staan Mariëtte Snoeren, voorzitter van deze Woonkring, en Joep Munnichs, directeur-bestuurder van de koepelorganisatie Chapeau Woonkringen.

IMG 0120

Een van de voormalige bestuursleden van Chapeau Woonkring Heusden, mevrouw Mariëtte Snoeren, heeft het plan opgevat om in de gemeente Waalwijk een Chapeau Woonkring tot stand te brengen. Daarvoor zijn al diverse gesprekken gevoerd met de gemeente Waalwijk en met woningcorporatie Casade. Dat biedt hoop dat hier inderdaad een Chapeau woonkring kan worden gerealiseerd. De volgende stap is om het initiatief samen met 'medestanders' verder uit te bouwen. Belangstellenden worden van harte uitgenodigd zich daarvoor aan te melden. Dat kan eventueel per mail, of neem anders contact op met Chapeau Woonkringen (073 68 98 716).

Woonkring Waalwijk

Waalwijk

Positie Woonkring