Chapeau Woonkringen

Het bestuur van Chapeau Woonkring Deventer bestaat uit vijf personen en werd benoemd met ingang van 8 september 2017. Voor meer gegevens zie de pagina Contact. Inmiddels zijn zij in gesprek met de Deventer woningcorporatie Ieder1. Daar is de benadering en werkwijze van Chapeau met enthousiasme ontvangen en wij zijn met hen in gesprek over de mogelijkheid van realisatie van een woonvoorziening in de gemeente Deventer. Wij hopen daar snel meer over te kunnen berichten.

Op maandag 15 mei 2017 is de stichting Chapeau Woonkring Deventer opgericht, met de koepelstichting Chapeau Woonkringen als bestuurder. Zeer binnenkort worden de overige bestuursleden benoemd, hun gegevens worden dan opgenomen op deze website.

In de Deventer Post van 7 maart 2017 stond een artikel over de voorbereidingen voor een Chapeau woonkring in Deventer. De initiatiefnemers daar zoeken nog verdere ondersteuning van hun bestuur.

In Deventer is een aantal mensen, voornamelijk leden van Ypsilon, bezig met de voorbereiding voor de oprichting van een lokale Chapeau Woonkring Deventer. Hiervoor wordt begin 2017 een afzonderlijke stichting opgericht, naar het model van de andere lokale Chapeau stichtingen.