Chapeau Woonkringen

Nieuw bestuurslid Oss: Corelia den Brok

Corelia den BrokCorelia den Brok (Herpen, 1956) startte haar werkzame leven in 1973 op Huize Assisië te Udenhout en werkte vervolgens als groepsleidster in Oss in het gezinsvervangend tehuis aldaar.
Na het behalen van het HBO-diploma maatschappelijk werk begon ze als leidinggevende van personeel en bewoners in enkele straten van “het Dorp” te Arnhem, een woonwijk waar mensen met een lichamelijke beperking wonen.
Aan de Hogeschool Nijmegen volgde ze hierna nog de opleiding Organisatie, Beleid en Management waarna werd ze aangesteld als ze directeur in Zierikzee bij de Stichting Schouwen-Duiveland, met woonvoorzieningen voor mensen met een verstandelijke beperking.
In haar ouderlijk gezin kreeg ze te maken met traumatische gebeurtenissen. Verdriet en onmacht hebben haar er vervolgens toe aan gezet om op zoek te gaan naar haar wezenlijke zelf.
In het dagelijks leven en werken laat Corelia zich graag leiden door compassie met de medemens.
Ze is moeder van een zoon (1994) en woont met haar partner in Nuland.
Ze verwacht dat ze met haar positieve instelling, kennis en ervaring een constructieve bijdrage kan leveren als bestuurslid van de Chapeau Woonkring Oss.

Woonkring Oss

Positie Woonkring