Chapeau Woonkringen

Het bestuur van Chapeau Woonkring Rosmalen is op zoek naar nieuwe bestuursleden. Klik hier voor meer informatie. 

In de nieuwsbrief van bouwgroep Hendriks Coppelmans verscheen een artikel over Chapeau Rosmalen. Het artikel is hier terug te lezen.

Afbeelding nieuws vanuit het bestuurSinds de vorige nieuwsbrief in september is er voor iedereen die direct betrokken is bij onze woonkring veel veranderd. Alle appartementen zijn bewoond!

  

  

Lees meer: NIEUWS VANUIT HET BESTUUR – DECEMBER 2018

Verhuizen geeft stress, dat weet iedereen. Net als een nieuwe woning inrichten, op jezelf gaan wonen en een nieuwe baan. Minimaal dubbele stress voor de nieuwe bewoners, de ouders, verzorgers en de begeleiding van De Hoef 1 t/m 59. Hoe gaan we ervoor zorgen dat dit grote kale gebouw een nieuw thuis wordt?

Lees meer: VERHUISSTRESS X 27. GAAT DAT WEL GOED...

181114 Sleuteluitreiking CWR
Op woensdag 14 november werd het gebouw van Chapeau Woonkring Rosmalen aan de Hoef 1 t/m 59 in Rosmalen, officieel opgeleverd. Daar hoorde een klein feestje bij, met de overdracht van een symbolische grote sleutel door Eric van den Einden (Woonveste) en Bart Hendriks (Bouwbedrijf HendriksCoppelmans) aan Joep Munnichs en Jos van Oyen, bestuurders van Chapeau Woonkringen.

De dag erna kregen alle bewoners van de woonkring hun eigen sleutels en konden zij beginnen aan het klaarmaken van hun woning voor bewoning. Spannend en leuk!

Afbeelding nieuws vanuit het bestuurOns gebouw is aan de buitenkant bijna af en inmiddels weten alle toekomstige bewoners waar ze precies gaan wonen. De bewoners maken plannen voor de inrichting van hun appartement, wij doen dat voor de gemeenschappelijke ruimtes. Komende week kunnen alle bewoners opnieuw hun appartement bekijken.

 

Lees meer: NIEUWS VANUIT HET BESTUUR – SEPTEMBER 2018