Chapeau Woonkringen

Afbeelding nieuws vanuit het bestuurDe bouw vordert gestaag, er is een eerste informatie-ochtend voor de kandidaat-bewoners geweest en ook de afstemming met onze zorgverlener Buro3o is opgepakt.

 

 

Lees meer: NIEUWS VANUIT HET BESTUUR – MAART 2018

De meeste kandidaat bewoners hebben met Astrid kennis gemaakt op de informatie-bijeenkomst op 24 februari.
Lees wie ze is, wat ze doet, wat haar betrokkenheid bij de Wissel is en wat ze verder nog kwijt wil.

Lees meer: BETROKKEN BIJ DE WISSEL – ASTRID PIETERS

Op zaterdagmorgen 24 februari was er een informatie-ochtend voor alle kandidaat-bewoners van de nieuwe woonkring in Rosmalen. Hoewel de procedure voor toelating en toewijzing nog loopt, wilde het bestuur al een start maken, want de bouw is eind 2018 klaar.

Lees meer: INFORMATIE-OCHTEND KANDIDAAT-BEWONERS

nieuws vanuit het bestuurDit wordt een bijzonder jaar, het jaar waarin de Wissel opgeleverd wordt. Dit zal in de herfst zijn, wanneer precies is afhankelijk van de voortgang van de bouw. Maar niet alleen de bouwer moet hard aan het werk het komende jaar, ook het bestuur en buro 3o. Er moet nog wel wat gebeuren voordat de sleutels van de appartementen aan de 26 bewoners overhandigd kunnen worden.

Lees meer: Nieuws vanuit het bestuur - Januari 2018

toelatingsprocedureDe Toelatingscommissie heeft 26 kandidaat bewoners geselecteerd voor toelating. De komende maanden is er een second opinion procedure. Iedereen die ingeschreven staat heeft bericht ontvangen van de toelatingscommissie of het bestuur.

Lees meer: Voortgang toelatingsprocedure

Elke is net als Tilly uit de vorige nieuwsbrief één van de initiatiefneemsters van de Wissel. Lees wie ze is, wat ze doet, wat haar betrokkenheid bij de Wissel is en wat ze verder nog kwijt wil.

Lees meer: Betrokken bij de Wissel - Elke Harleman