Chapeau Woonkringen

BETROKKEN BIJ onze woonkring – Ton Geenen

Ton is onlangs benoemd als teamcoördinator voor onze woonkring. Lees wie hij is, wat hij doet, wat zijn betrokkenheid is en wat hij verder nog kwijt wil

Ton Geenen siteWie ben je?

Mijn naam is Ton Geenen. Ik ben 32 jaar oud en woon in Den Bosch samen met mijn vriendin op een kwartiertje fietsen van de nieuwe woonkring.

Wat doe je?

Sinds 1 mei ben ik werkzaam bij Buro3o in Rosmalen. Ik werk daar op de Roef als teamcoördinator. De Roef is een beschermde woonvorm voor jongvolwassenen op het terrein van Coudewater. Binnen de Roef heb ik al kennis mogen maken met enkele aankomend bewoners en medewerkers van de woonkring. Momenteel ben ik druk bezig met het leren kennen van Buro3o, onderzoeken van de visie, leren kennen van de Roef en het leren kennen van alle medewerkers.

Voordat ik bij Buro3o werkte ben ik 8,5 jaar werkzaam geweest binnen verschillende functies in de klinische (jeugd)psychiatrie.

In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met muziek. Ik hou van concerten bezoeken, muziek luisteren. Daarnaast speel ik basgitaar in een rockband.

Ook maak ik graag verre reizen, vind ik het leuk om op de wielrenfiets te starten en squash ik regelmatig.

Wat heb je met onze woonkring te maken?

Buro3o zal de zorgaanbieder zijn binnen het woonproject. Ik zal werkzaam zijn als teamcoördinator. Komende tijd zal dus in het teken staan van de voorbereiding op wonen in de nieuwe woonkring. Zowel voor bewoners als familie en het betrokken personeel zal dit een leuke, maar ook spannende stap zijn. Ik hoop mijn bijdrage te leveren aan een zo vloeiend mogelijke overstap.

Wil je verder nog iets kwijt?

Ik ben pas sinds kort bekend met Chapeau en Buro3o. In die tijd ben ik er erg enthousiast van geworden. Enthousiast over het harde werk wat al verzet is om de nieuwbouw te realiseren en de gelegenheid die bewoners krijgen om op een veilige en fijne eigen plek te gaan wonen. Daarnaast spreekt de visie van Buro3o me aan. Zowel het bieden van hoogkwalitatieve zorg als het op maat aanbieden van begeleiding staan hoog in het vaandel bij Buro3o. Ik hoop mijn bijdrage te kunnen leveren aan het aanbieden en bewaken van deze zorg.