Chapeau Woonkringen

Nieuws vanuit het bestuur – mei 2018

Afbeelding nieuws vanuit het bestuurEr gebeurt veel binnen het bestuur, want de bouw is in volle gang en de tijd begint te dringen. De aannemer heeft aangegeven dat onze appartementen eind oktober/begin november worden opgeleverd. Daarnaast hebben we veel mensen ontmoet die allemaal betrokken zijn of raken bij onze woonkring.

In maart spraken we de wijkmanager van de gemeente ’s-Hertogenbosch en hebben we hem geïnformeerd over ons mooie wooninitiatief.

Op 5 april hebben we onze toekomstige buren uitgenodigd, onder andere de Annenborch, Jongerencentrum Number one en de omliggende wijkraden. Het was nuttig onze toekomstige buren te spreken, ze zijn allemaal net als ons benieuwd hoe we samen het ‘goede buur zijn’ in kunnen vullen.

Op 25 april tijdens ons maandelijks overleg met buro3o hebben we kennis gemaakt met Ton Geenen, hij is door buro3o aangenomen als teamleider voor onze nieuwe woonkring. Elders in deze nieuwsbrief stelt hij zich voor.

Daarnaast, en daar zijn we als bestuur heel blij mee, hebben we een nieuw bestuurslid. Peter van Vugt is ons komen versterken, Peter heeft een hele brede ervaring die hij voor onze woonkring in kan zetten, als zorgprofessional en als commercieel ondernemer. Welkom Peter!

Ook zijn we blij met 2 moeders van kandidaat-bewoners die hun hulp hebben aangeboden. Er is genoeg te doen de komende periode dus hier maakt het bestuur graag gebruik van. Sandra en Carla gaan aan de slag met het opzetten van de kringraad, die binnen de Chapeau Woonkringen ingezet wordt om de ‘kringouders’ te betrekken bij het reilen en zeilen in de woonkring.