Chapeau Woonkringen

Na het interview van Helmy Steenbakkers in de MooiRooi krant van september 2020 is het snel gegaan. Samen met Linda Foolen maakt zij zich sterk voor een woonvoorziening voor (jong)volwassenen met autisme en een normaal tot hoge intelligentie in de gemeente Meierijstad. 

In november 2020 werd aansluiting gezocht bij Chapeau Woonkringen. Het is Helmy en Linda inmiddels gelukt hun initiatief goed op de kaart te zetten, zo zijn met medewerkers van de gemeente Meierijstad met het college van B&W, met raadsleden en met woningcorporatie Woonmeij al meerdere gesprekken gevoerd. Het streven is te komen tot een woonvoorziening (in Chapeau termen 'Woonkring'), voor 20 tot 26 bewoners met 24/7 begeleiding. 
Het oog is gevallen op het oude gemeentehuis in Sint Oedenrode. De gemeenteraad houdt besluitvorming hierover aan tot hun raadsvergadering in oktober. Dan wordt duidelijk waar de raadszaal komt en wat er met de overige delen van het gebouw gebeurt.

Mocht u belangstelling hebben om uw kind, of uzelf, aan te melden, dan kan dat via de site van Chapeau Woonkringen. Voor meer informatie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Woonkring Meierijstad

Positie Woonkring