Chapeau Woonkringen

Buro MAKS is de zorgverlener bij Chapeau Tilburg. Klik hier voor het verhaal van een bewoner deze Woonkring.   

Het Jaarverslag over 2019 van Chapeau Tilburg is vastgesteld en is hier terug te vinden. De jaarverslag van voorgaande jaren vindt u hier

 

De samenwerking met De Architectenwerkgroep Tilburg (DAT) heeft geleid tot een mooi complex aan de Goirkestraat in Tilburg waar we nog steeds trots op zijn. Een impressie vindt u hier

Met ingang van 19 november 2019 is mevrouw Mieke Brekelmans toegetreden tot het bestuur van Chapeau Woonkring Tilburg. In deze bijlage stelt zij zich graag aan u voor. Wij heten Mieke van harte welkom bij Chapeau en wensen haar veel succes!  

pasfoto MBrekelmans 2019 kopie

Op donderdagavond 26 september 2019 kwamen de familieleden van onze bewoners voor de derde keer bij elkaar. Chapeau Tilburg organiseert dit soort bijeenkomsten ieder half jaar. Familieparticipatie staat bij ons hoog in het vaandel, en de familieleden maken hier dankbaar gebruik van. De opkomst op deze avond was groot, de stoelen waren niet aan te slepen, er kwamen vertegenwoordigers van 15 van onze 19 bewoners opdagen, een enkel familielid moest helaas op het laatste moment afzeggen. 

Lees meer: Familie Chapeau Tilburg voor de derde keer bijeen - 26 september 2019

Hier ziet u een aantal foto's van het appartementengebouw van Chapeau Tilburg gelegen in de Goirkestraat vlakbij het centrum van Tilburg. 

2019 09 foto gebouw Tilburg 01 2019 09 foto gebouw Tilburg 02

2019 09 foto gebouw Tilburg 03